Драга браћо и сестре, наши уважени парохијани,

Надамо се и Господу молимо да вас и ваше ближње овај наш апел затекне у добром здрављу и духовној пуноћи. У ово тешко време које нас је задесило делимо бригу о сваком појединцу. Упућујемо молитве Господу за исцељење и спасење и стојимо вам на располагању за све духовне и молитвене потребе. Немојте се устручавати да нам се обратите. Овај период Великог поста као и долазећи празници Страдања и Васкрсења Христовог најзначајнији су дани за све нас.

Појавом вируса (COVID-19) и неминовне потребе за социјалним дистанцирањем и изолацијом, по наредби цивилних и духовних власти наше цркве су затворене за вернике. Црква је непрофитна организација и издржава се искључиво од добротворног рада појединаца и ваших прилога. Да бисмо ублажили ову тешку ситуацију у којој смо се нашли и да не бисмо дошли у ситуацију да црква не може да обавља и испуњава основне задатке и обавезе које се пред њу постављају, принуђени смо да вам се обратимо са молбом за помоћ.

Молимо вас да и овај пут као и много пута до сада према својим могућностима помогнете своју Цркву. За више информација посетите нашу интернет страницу svetisavatoronto.or/izvestaj.

Чекове писати на: St. Sava Serbian Orthodox Church

За донације електронским путем:

  1. Кроз нашу веб страницу: www.svetisavatoronto.org/donacije
  2. e-Transfer – на имејл адресу: donacije@svetisavatoronto.org
  3. ПејПел – на имејл адресу: donacije@svetisavatoronto.org ( Изаберите опцију: ‘send to a friend’ )

Приносећи усрдне молитве Господу, призивамо на све вас благослов Божији с надом и вером да се ускоро и видимо у нашој Цркви.

Поздрављамо вас победоносним поздравом:
ХРИСТОС ВАСКРСЕ! – ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ!

Протојереј-ставрофор Милован Средојевић
T 647-232-6393

Протојереј-ставрофор Првослав Пурић
T 416-824-2259

 

Архива

X